Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)20g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.8g1.4kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g110kcal12.8g8g2.2g2.6g
Valittu annoskoko141g55kcal6.4g4g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g27kcal3.2g2g0.6g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280