Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g38g19kcal0.6g2.7g0.5g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g20g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g204kcal16g10.4g10g1.8g
Valittu annoskoko141g102kcal8g5.2g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g51kcal4g2.6g2.5g0.5g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484