Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g13g3.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g150kcal10.8g9.4g7.4g1g
Valittu annoskoko141g75kcal5.4g4.7g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g38kcal2.7g2.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177