Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g33g112kcal5.1g20.7g1g2g
Tonnikala vedessä, rainbow26g26kcal5.2g0.1g0.5g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g8.1g40kcal0.5g4.3g2.3g0.2g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.4g1g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g12kcal0.4g2g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g451kcal23.4g56.8g14.2g5.2g
Valittu annoskoko141g225kcal11.7g28.4g7.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna71g113kcal5.9g14.2g3.6g1.3g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.1g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850