Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g56g10kcal0.6g1.9g0.1g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)9g11kcal0.9g0.3g0.7g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 14g24kcal1.1g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g126kcal6.2g10g6.2g1.8g
Valittu annoskoko141g63kcal3.1g5g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g31kcal1.6g2.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g44kcal2.2g3.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804