Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g28g6.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Mozzarella light8.4g14kcal1.7g0g0.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g28g20kcal0.6g0.9g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g160kcal12.2g6.6g8.4g5.2g
Valittu annoskoko141g80kcal6.1g3.3g4.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna71g40kcal3.1g1.7g2.1g1.3g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.3g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147