Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g7g23kcal0.6g4.8g0.1g0.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g7g26kcal0.5g5.4g0.2g0.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan11g37kcal0.9g8g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g235kcal4.8g38.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko141g117kcal2.4g19.3g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g59kcal1.2g9.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275