Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty84g118kcal4.3g23.6g0.6g2.9g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 25g76kcal5.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g402kcal20g49.8g13.6g6.8g
Valittu annoskoko141g201kcal10g24.9g6.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna71g101kcal5g12.5g3.4g1.7g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311