Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka24g33kcal5.4g0g1.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 9g12kcal2g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g28g6.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss4.1g16kcal0.5g2g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g4.7g4.7kcal0.1g0.1g2.5g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g241kcal18g7.8g19.2g1.2g
Valittu annoskoko141g120kcal9g3.9g9.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna71g60kcal4.5g2g4.8g0.3g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653