Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kaali, valkokaali6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow19g3.7kcal0.6g0.4g0g0.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g9g28kcal2.3g4.5g0.1g1.1g
Flora ruokakerma 15%4.4g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g111kcal6.6g11.2g4.4g3.6g
Valittu annoskoko141g55kcal3.3g5.6g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna71g28kcal1.7g2.8g1.1g0.9g
Arvot/100g100g39kcal2.3g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798