Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 31g113kcal4.2g20.6g0.9g1.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Tomaattipyree (Felix)7.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g39g5.1kcal0.6g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g559kcal35.4g45.6g25.2g3.8g
Valittu annoskoko141g279kcal17.7g22.8g12.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g140kcal8.9g11.4g6.3g1g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16.1g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710