Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss39g11kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%31g34kcal0.8g0.8g3.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g29kcal2g0g2.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)26g87kcal3.2g17.1g0.6g1.8g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g444kcal27g39.6g19.4g6g
Valittu annoskoko141g222kcal13.5g19.8g9.7g3g
Annoskoko puolitettuna71g111kcal6.8g9.9g4.9g1.5g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047