Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 29g94kcal7.8g0g7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g37g13kcal0.5g2.6g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Palsternakka 4.4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g246kcal17.6g10.4g14.6g1.6g
Valittu annoskoko141g123kcal8.8g5.2g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g62kcal4.4g2.6g3.7g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929