Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 50g56kcal10.8g0g1.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.3g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.8g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g304kcal24.6g17.6g14.2g3.2g
Valittu annoskoko142g152kcal12.3g8.8g7.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna71g76kcal6.2g4.4g3.6g0.8g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395