TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g13g19kcal2g0.5g1g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g183kcal15g6.6g10.4g2g
Valittu annoskoko141g91kcal7.5g3.3g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna71g46kcal3.8g1.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546