Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto13g41kcal3.4g0g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 65g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.6g24kcal1.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g322kcal24.2g5g22.2g1.4g
Valittu annoskoko141g161kcal12.1g2.5g11.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g81kcal6.1g1.3g5.6g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.6g1.8g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712