Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona78g53kcal9.5g3g0.2g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)39g74kcal1.8g6.3g4.7g0g
Karpalo, pakaste16g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g7.8g34kcal5.9g0.3g0.9g0g
Liivate 0.8g2.7kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g334kcal36g20.2g11.8g1g
Valittu annoskoko141g167kcal18g10.1g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g84kcal9g5.1g3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567