Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus117g82kcal18.7g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g8.8g45kcal0.4g0.6g4.6g0g
Valkoviini kuiva 15g10kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g300kcal38.2g1.4g13g0g
Valittu annoskoko142g150kcal19.1g0.7g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna71g75kcal9.6g0.4g3.3g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972