Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)73g52kcal1.2g11.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g11g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g37g21kcal1.2g2.4g0.7g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g262kcal7.6g32.4g10.8g0.2g
Valittu annoskoko142g131kcal3.8g16.2g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna71g66kcal1.9g8.1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411