Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis63g70kcal13.7g0g1.9g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 18g13kcal0.8g2.3g0g0.2g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g182kcal30g5.6g4g2g
Valittu annoskoko142g91kcal15g2.8g2g1g
Annoskoko puolitettuna71g46kcal7.5g1.4g1g0.5g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183