Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g60kcal4.7g0.3g4.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g50g11kcal0.5g2.3g0g1g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Seiti fileitä Findus33g23kcal5.3g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.3g28kcal0.2g0.3g3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g17g13kcal0.4g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g281kcal22.6g8.8g17.2g2.6g
Valittu annoskoko142g140kcal11.3g4.4g8.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g70kcal5.7g2.2g4.3g0.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168