Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)49g59kcal4.3g9.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %23g41kcal4.8g0.2g2.3g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g397kcal37.4g19.6g19g0.2g
Valittu annoskoko142g199kcal18.7g9.8g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna71g99kcal9.4g4.9g4.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044