Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g44g96kcal4.8g3.9g7g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g55g19kcal0.9g3.8g0.1g0.8g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7.7g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Suolapähkinä 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g278kcal12g18.4g17.6g2g
Valittu annoskoko142g139kcal6g9.2g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna71g69kcal3g4.6g4.4g0.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125