Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g38g41kcal8.6g0g0.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g38g11kcal0.4g2.3g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g34g11kcal0.9g1.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g17g2.7kcal0.3g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.6g22kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g215kcal24g8.6g9.2g0g
Valittu annoskoko142g108kcal12g4.3g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna71g54kcal6g2.2g2.3g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953