Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Poronliha, paistettu 24g48kcal6g0g2.7g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g27g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g127kcal12.8g5.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko142g64kcal6.4g2.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna71g32kcal3.2g1.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305