Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka23g22kcal4g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.6g23kcal0.9g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g135kcal11g9.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko142g67kcal5.5g4.6g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g34kcal2.8g2.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749