Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.45g159kcal6g30.8g1.1g1.7g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)41g13kcal1.3g1.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g17g126kcal0.2g0.2g14g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Siirappi 16g49kcal0g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g868kcal15.4g132g30.4g4.4g
Valittu annoskoko142g434kcal7.7g66g15.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna71g217kcal3.9g33g7.6g1.1g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.5g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450