Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss4.2g14kcal0.9g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g69kcal0.4g0.6g7.3g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g2.1g8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g393kcal19.4g4.8g33g1g
Valittu annoskoko142g197kcal9.7g2.4g16.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g98kcal4.9g1.2g8.3g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134