Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)11g30kcal3.3g0g1.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g31g116kcal2.7g19.7g3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g39g14kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g465kcal29g46.2g18.6g1.6g
Valittu annoskoko142g233kcal14.5g23.1g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g116kcal7.3g11.6g4.7g0.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768