Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)584g648kcal71.8g11.1g34.5g4.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 292g221kcal5.5g45g0.6g2.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 117g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Lanttu 167g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1958kcal161.6g148.8g72g30g
Valittu annoskoko1410g979kcal80.8g74.4g36g15g
Annoskoko puolitettuna705g490kcal40.4g37.2g18g7.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201