Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 292g81kcal3.5g11.8g0.6g6.1g
Hirvenliha 234g262kcal49.3g0g7g0g
Sipuli 104g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Porkkana 92g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Herkkusieni 33g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1071kcal113.2g53.8g39.2g22g
Valittu annoskoko1410g536kcal56.6g26.9g19.6g11g
Annoskoko puolitettuna705g268kcal28.3g13.5g9.8g5.5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881