Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)50g110kcal6.6g0.3g9.3g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]351g386kcal51.6g3.5g17.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g251g85kcal0.5g17.8g0.8g4.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )150g75kcal0.9g18g0.3g1.1g
Oltermanni, perinteinen100g361kcal25.1g0g29.1g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 100g74kcal0.8g15.5g0.4g1.1g
Makaroni, pasta 221g722kcal22.5g146.4g2.4g7.4g
Rypsiöljy 160g1418kcal0g0g160.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g6657kcal216g451g440.2g28.2g
Valittu annoskoko1410g3329kcal108g225.5g220.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna705g1664kcal54g112.8g110.1g7.1g
Arvot/100g100g236kcal7.7g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607