Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 524g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%87g219kcal13.1g2.7g17.5g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g25g15kcal0.6g2.2g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 524g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g44g52kcal1.4g2.1g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Voi 12g89kcal0.1g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2821g1143kcal46.4g73.4g74.2g17g
Valittu annoskoko1410g571kcal23.2g36.7g37.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna705g286kcal11.6g18.4g18.6g4.3g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977