Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 451g485kcal38g63.1g1.6g31.6g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g1446kcal91.8g151.4g33.4g85.6g
Valittu annoskoko1413g723kcal45.9g75.7g16.7g42.8g
Annoskoko puolitettuna707g362kcal23g37.9g8.4g21.4g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910