Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 742g134kcal4.2g18.5g3g5.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio47g104kcal3.8g12.3g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g281g787kcal53.4g0.1g61.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g2151kcal122.8g61.8g147.8g10.4g
Valittu annoskoko1413g1075kcal61.4g30.9g73.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna707g538kcal30.7g15.5g37g2.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965