Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.7g1.7g18.4g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Siirappi 53g158kcal0.1g38.9g0g0g
Riisi puuroutuva 37g127kcal2.3g28.1g0.3g0.9g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g2715kcal150.6g201.8g143.4g41.6g
Valittu annoskoko1414g1357kcal75.3g100.9g71.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna707g679kcal37.7g50.5g35.9g10.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590