Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g30g17kcal1.8g0.9g0.6g30g
Kuivahiiva, annos 11g15g54kcal6.7g6g0.9g0g
Soijajauhot, Soyolk135g540kcal52.7g21.6g27g16.2g
Vehnälese 120g274kcal16g18.5g5.4g45g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl126g1134kcal0g0g126g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 90g607kcal24.2g6.2g52.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g5250kcal202.8g106.4g424.2g204.6g
Valittu annoskoko1416g2625kcal101.4g53.2g212.1g102.3g
Annoskoko puolitettuna708g1313kcal50.7g26.6g106.1g51.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362