Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 504g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vehnälese 40g92kcal5.4g6.2g1.8g15.1g
Ruislese 34g96kcal5.1g8.9g1.5g13.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g101g373kcal14.1g55.4g8.1g11.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)302g1058kcal36.3g208.6g5.7g15.1g
Vehnäjauho puolikarkea 403g1383kcal41.1g282.2g4.8g14.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g6074kcal210.6g1131.2g44g141g
Valittu annoskoko1416g3037kcal105.3g565.6g22g70.5g
Annoskoko puolitettuna708g1519kcal52.7g282.8g11g35.3g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948