Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen205g53kcal1.8g9.4g0.8g4.1g
Paprika keltainen 205g62kcal1.9g10.4g0.4g4.1g
Sipuli (käsittelemätön)560g152kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)386g77kcal2.3g13.5g1.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45g407kcal0g0g45.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g1534kcal28g125g97.8g38.6g
Valittu annoskoko1416g767kcal14g62.5g48.9g19.3g
Annoskoko puolitettuna708g384kcal7g31.3g24.5g9.7g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174