Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g167g600kcal46.7g3.3g45g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g500g110kcal5g22.5g0g10g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Seiti fileitä Findus334g234kcal53.4g0g1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g284kcal1.7g2.5g30g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g167g133kcal4.3g6.7g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g2812kcal226.6g86g172.6g25.6g
Valittu annoskoko1418g1406kcal113.3g43g86.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna709g703kcal56.7g21.5g43.2g6.4g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168