Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)68g135kcal15.5g1g7.4g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%225g248kcal40.5g6.8g6.8g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali1013g198kcal18.2g22.3g2g23.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g1162kcal148.4g60.2g32.4g46.6g
Valittu annoskoko1418g581kcal74.2g30.1g16.2g23.3g
Annoskoko puolitettuna709g291kcal37.1g15.1g8.1g11.7g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837