BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu245g162kcal4.9g34.3g0g6.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 315g109kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g408kcal27.7g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g1364kcal94g81.2g66g27.8g
Valittu annoskoko1418g682kcal47g40.6g33g13.9g
Annoskoko puolitettuna709g341kcal23.5g20.3g16.5g7g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583