Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 248g810kcal25.2g164.3g2.7g8.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g270g284kcal51.3g1.4g8.1g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g281g225kcal4.2g18.8g14.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl450g135kcal20.7g8.5g1.3g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g3597kcal235g392g113g31.6g
Valittu annoskoko1418g1799kcal117.5g196g56.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna709g899kcal58.8g98g28.3g7.9g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180