Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.4g1.3g2.4g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g450g180kcal6.7g20.2g9g11.2g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g2085kcal192.6g74.4g111.4g33.4g
Valittu annoskoko1418g1042kcal96.3g37.2g55.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna709g521kcal48.2g18.6g27.9g8.4g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262