Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4444g1956kcal22.2g284.4g26.7g146.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3175g12381kcal0g3111.1g0g0g
Suklaa tumma 1905g9839kcal74.3g1014.5g590.5g101g
Vesi, vesijohtovesi 191g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton286g60kcal0.9g4.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48472kcal194.8g8829.2g1234.4g496g
Valittu annoskoko10000g24236kcal97.4g4414.6g617.2g248g
Annoskoko puolitettuna5000g12118kcal48.7g2207.3g308.6g124g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914