Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g50g85kcal4.5g4.3g5.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g295kcal11.4g25.6g16.4g1.4g
Valittu annoskoko142g148kcal5.7g12.8g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g74kcal2.9g6.4g4.1g0.4g
Arvot/100g100g104kcal4g9g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583