Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 17g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima13g49kcal3.6g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g313kcal22g20.6g15.2g1.6g
Valittu annoskoko142g157kcal11g10.3g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g78kcal5.5g5.2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g7.3g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522