Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Seiti pakaste 17g13kcal3g0g0.1g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g7.5g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g8.6g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g100kcal8.2g11.8g1.6g1.2g
Valittu annoskoko142g50kcal4.1g5.9g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna71g25kcal2.1g3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g35kcal2.9g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442