Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 9g16kcal0.7g0.4g1.2g0.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g13g28kcal1.4g5g0.3g1g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g145kcal5.6g17.8g5.6g3.6g
Valittu annoskoko142g73kcal2.8g8.9g2.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna71g36kcal1.4g4.5g1.4g0.9g
Arvot/100g100g51kcal2g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568