Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g44g66kcal7.4g0.2g3.8g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g47g27kcal0.7g5.8g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g186kcal16.4g12.2g7.8g0g
Valittu annoskoko142g93kcal8.2g6.1g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna71g46kcal4.1g3.1g2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902